Top
Bespaar op de vaste lasten om uw stedentrip te realiseren  - Stedentrips24.nl
fade
8392
post-template-default,single,single-post,postid-8392,single-format-standard,theme-voyagewp,cookies-not-set,mkd-core-1.3.1,mkdf-tours-1.4.3,woocommerce-no-js,voyage-ver-2.2,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Stedentrips24.nl / Blog  / Bespaar op de vaste lasten om uw stedentrip te realiseren 
stedentrip
27 mei

Bespaar op de vaste lasten om uw stedentrip te realiseren 

Bespaar op de vaste lasten om uw stedentrip te realiseren 

Wie ervan houdt om op stedentrips te gaan, moet daarvoor flink wat geld opzetten. Zeker als u met meerdere personen gaat, kan zo’n vakantie al snel in de duizenden euro’s gaan lopen. Voor mensen met een modaal salaris is dat een behoorlijke kostenpost.

Door slim op uw vaste lasten te besparen, is een luxe en uitdagende stedentrip echter prima te betalen. Maar hoe kunt u op een doordachte manier geld apart zetten voor een of meerdere stedentrips per jaar? Heel simpel: door kritische te kijken naar uw vaste lasten! Hoe u dat aanpakt, leggen we hieronder uit. Gebruik onze drie tips om uw vaste lasten direct naar beneden bij te stellen.

  1. Vergelijk de vaste lasten van uw energieleverancier

Een van de grootste kostenposten voor Nederlandse huishouden, is de maandelijkse energierekening. Ieder jaar energie vergelijken kan honderden euro’s in de la brengen. De online vergelijker van easyswitch is een onafhankelijke zoekmachine, die u helpt om de beste deals op het gebied van energie te vinden. Zo valt er makkelijk te besparen gas en licht. Het geld dat u hiermee uitspaart, zet u natuurlijk direct apart om te gebruiken voor uw stedentrip!

  1. Kijk kritisch naar uw hypotheek

De hypotheekrente is de afgelopen jaren naar een historisch laag niveau gedaald. Hypotheekrentes onder de 1,8 procent zijn momenteel eerder regel dan uitzondering. Nodig eens een hypotheekadviseur uit om te kijken over het oversluiten van uw hypotheek voor u rendabel is.

Ook als er sprake is van een boete, kan het aantrekkelijk zijn om uw hypotheek over te sluiten en zo de maandelijkse woonlasten flink omlaag te brengen. Het geld dat u maandelijks overhoudt, kunt u (gedeeltelijk) apart zetten om uw reis mee te bekostigen!

  1. Slimmer boodschappen doen en besparen

Een gemiddeld Nederlands huishouden geeft per maand al snel zo’n 300 tot 400 euro per maand uit aan boodschappen. Er zijn meerdere manieren om de uitgaven aan boodschappen te reduceren. Kies vooral voor aanbiedingen en koop in plaats van A-merken huismerken of budgetmerken.

Als eten in blik of vlees in de aanbieding is, kunt u grotere voorraden inslaan en die bewaren of invriezen. Qua eten en maaltijden zelf kunt u flink wat extra overhouden door etensresten niet weg te gooien, maar deze later als kliekjes op te eten. Aangezien groente duur is, kunt u verder een eigen moestuintje aanleggen. Bereken maar eens wat dit oplevert en zet het geld dat u extra spaart opzij voor uw stedentrip!

Admin

No Comments

Leave a Reply: