Our Story

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top
De goedkoopste plekken om een huis te kopen in Spanje - Stedentrips24.nl
fade
5372
post-template-default,single,single-post,postid-5372,single-format-standard,theme-voyagewp,mkd-core-1.1.2,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,woocommerce-no-js,voyage-ver-1.6,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-area-uncovered-from-content,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Stedentrips24.nl / Blog  / De goedkoopste plekken om een huis te kopen in Spanje
16 mrt

De goedkoopste plekken om een huis te kopen in Spanje

De goedkoopste plekken om een huis te kopen in Spanje

Als je erover nadenkt om een ​​huis in Spanje te kopen, zijn er veel verschillende mogelijkheden. Naast dingen als het comfort van werk of gezin, moet je ook rekening houden met de prijs per vierkante meter van woningen op de locaties waar je interesse in hebt.

Dus wat zijn de Spaanse bestemmingen met het goedkoopste onroerend goed?

Het leven in de grote stad

Als je op zoek bent naar een goedkope plaats om te wonen in Spanje, kun je beter de grote steden vermijden. De belangrijkste en grootste Spaanse steden zoals Madriden Barcelona zijn zeer modern, met ook veel historische architectuur. Om deze reden bevat de huisvesting ook elementen die een hoge marktwaarde hebben. Om in grote steden te wonen, moet je vaak een hoog salaris of een fors pensioen hebben omdat de kosten van levensonderhoud aanzienlijk hoger zijn dan in andere gebieden.

Steden aan de Mediterraanse kust

De kustgebieden van Spanje zijn populair voor zowel Spanjaarden als expats. Deze gebieden hebben drie belangrijke voordelen, namelijk zon, zee en sangria! Helaas zijn de prijzen vanwege de overbevolking van plaatsen zoals aan de Costa del Sol In de laatste 40 jaar flink gestegen. Toch is het, vergeleken met andere landen, nog steeds redelijk betaalbaar om aan de Middellandse Zeekust van Spanje te wonen. Zoek dus naar een goede makelaar zoals Villa Nova Real Estate die met u kan bemiddelen voor een goede prijs.

Waar vind je de beste koopjes

Een zeer interessante kustplaats in Spanje is Alicante, waar de gemiddelde prijs van onroerend goed rond de 130.000 euro ligt (dezelfde gemiddelde prijs als in Buñol, de thuisbasis van het tomatenfestival), een stad op minder dan 40 km van Valencia.

Aan de zuidkust van Spanje, in de regio Andalusië, kunnen de prijzen hoog zijn, maar er zijn veel plaatsen waar de gemiddelde verkoopprijs lager is dan 114.000 euro. Almeria Is een bijzonder populaire bestemming, beroemd om zijn goed bewaard gebleven Moorse erfgoed. In het binnenland van Andalusië is Martos, bekend om zijn uitstekende olijfolie, een zeer goedkope stad, met een gemiddelde verkoopprijs van slechts 38.000 euro.

 

Admin