Our Story

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Latest News

    No posts were found.

Top
Stedentrip in Nederland: de leukste steden op een rij - Stedentrips24.nl
fade
5215
post-template-default,single,single-post,postid-5215,single-format-standard,theme-voyagewp,mkd-core-1.1.2,mkdf-social-login-1.2,mkdf-tours-1.3.1,woocommerce-no-js,voyage-ver-1.6,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-area-uncovered-from-content,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Stedentrips24.nl / Blog  / Stedentrip in Nederland: de leukste steden op een rij
14 jan

Stedentrip in Nederland: de leukste steden op een rij

Stedentrip in Nederland: de leukste steden op een rij

We kunnen het ons wellicht bijna niet voorstellen, maar een stedentrip naar Nederland is iets wat veel toeristen aantrekt. Geen enkele stad is gelijk in dit kikkerlandje en dat maakt een stedentrip in Nederland ook zo’n unieke ervaring. De toeristen kunnen na aankomst op Schiphol meteen een auto huren via auto huren Amsterdam en op pad gaan.

Welke steden kunnen ze dan bezoeken?
Aangezien Nederland in vergelijking met andere landen vrij klein is, zou je in principe iedere stad wel kunnen bezoeken. In maximaal 3 tot 4 uur kun je zelfs een stad bezoeken in een verdere uithoek. Dit geeft toeristen de mogelijkheid om in twee weken tijd super veel van Nederland te zien. Wellicht hebben de toeristen al enkele voorkeuren waar ze naartoe zouden willen, echter is het ook echt een aanrader om de grote steden een keer te laten voor wat het is. Over het algemeen is het in Amsterdam en Rotterdam lastiger om je auto kwijt te kunnen en zou je deze steden ook kunnen bezoeken met een 8 daagse vakantie.

Als Nederlander ook nog genoeg te ontdekken
Vele Nederlanders hebben ook nog niet alle steden in het land bezocht. Een stedentrip in eigen land is dan ook super leuk om te doen. Je zou dit met je eigen auto kunnen doen, maar als je van plan bent om echt veel kilometers te maken dan is een auto huren wellicht een betere optie. Zo zou je via auto huren Utrecht een auto kunnen huren en iedere kant op kunnen. Wellicht heb je het hoge noorden nog nooit bezocht en ga je daar een paar steden bezoeken. Je kan in ieder geval alle kanten op.

Populaire steden
Naast Amsterdam en Rotterdam, zien we dat de volgende steden het goed doen:

  • Zwolle
  • Groningen
  • Maastricht
  • Den Bosch
  • Leiden
  • Dordrecht

Al deze steden kenmerken zich onder meer door de mooie oude historische centrums waarover ze beschikken en zijn dan ook zeker de moeite waard om te bezoeken. In al deze steden kun je wel terecht voor een lekker shop dagje, maar is er ook voldoende kunst en cultuur op te snuiven. Zo heb je in Groningen het Groninger Museum. In Zwolle is de grote Sassenpoort terug te vinden die ooit onderdeel uitmaakte van de stadsmuur. In Delft kun je op Utrecht na de grootste kerktoren vinden. Het is een flinke klim omhoog, maar daardoor krijg je een prachtig uitzicht over de stad.

Al met al, is er voor zowel Nederlanders als toeristen voldoende te ontdekken in het land en doet zeker niet onder aan andere landen in Europa.

Admin