Top
Zon zee en (hopelijk geen) ziekenhuis! - Stedentrips24.nl
fade
5221
post-template-default,single,single-post,postid-5221,single-format-standard,theme-voyagewp,mkd-core-1.3.1,mkdf-tours-1.4.3,woocommerce-no-js,voyage-ver-2.2,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Stedentrips24.nl / Blog  / Zon zee en (hopelijk geen) ziekenhuis!
20 jan

Zon zee en (hopelijk geen) ziekenhuis!

Zon zee en (hopelijk geen) ziekenhuis!

Kent iedereen het gekke televisieprogramma Zon Zuipen en Ziekenhuis nog? Waar jongeren met hun vriendengroep naar een party bestemming gaan om zich helemaal klem te zuipen. Ja, dat programma inderdaad.

(Helaas) is dat wel realiteit en gaan honderden Nederlandse jongeren elk jaar op een jongerenreis waarbij het doel is om zoveel mogelijk te feesten. En overdag natuurlijk lekker uitbrakken op het strand. Zo een vakantie hoeft natuurlijk niet en complete gekte te worden maar eigenlijk weten we wel beter.

In dit artikel beschrijven wij een aantal populaire jongerenvakantie bestemmingen en geven we een aantal tips mee over hoe zo een vakantie toch veilig kan verlopen.

Jongerenvakantie bestemmingen

In de top vijf van populaire vakantiebestemmingen staan deze party bestemmingen zeker: Chersonissos (Griekenland), El Arenal (Mallorca), Albufeira (Portugal), Lloret de Mar (Spanje) en natuurlijk Sunny Beach (Bulgarije).

Wat deze bestemmingen allemaal gemeen hebben is zon zee en feestjes. Daarnaast zijn er ook genoeg leuke restaurants en cafés op de eilanden te vinden waar je even bij kan komen. Liever een actieve vakantie? Er worden ook vaak diverse quad tours en jeep safari’s aangeboden.

Je ideale vakantiebestemming uitkiezen kan je het beste doen door de landen met elkaar te vergelijken. Dit kan makkelijk op de websites van de reisaanbieders. Wat ook een goed idee is om reviews te lezen of te praten met mensen die al een jongerenvakantie hebben gedaan.

Veilig op vakantie

Tijdens zo een wilde feestvakantie kan er van alles gebeuren. Zo kan je een keer dronken van de tafel vallen of een ongeluk krijgen tijdens een jeepsafari. Maar wat veel jongeren vergeten is dat zij ook een soa kunnen oplopen.

In the heat of the moment kan het nog wel eens mis gaan met het hebben van veilige seks. Maar zeker op vakantie is het belangrijk om altijd veilig seks te hebben. Veel jongeren schamen zich ervoor om condooms te kopen in de winkel. Daarvoor is gelukkig een oplossing bedacht namelijk condooms online kopen. Dus ga je binnenkort op een jongerenvakantie, bescherm jezelf dan!

Admin